Gratis reserveren kan via:
024 - 622 13 46   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Kinderfeestje in Malden

Kinderfeestje bij Cine Twins in Malden: jarige gratis!

Vier je verjaardagsfeestje bij Cine Twins en voel je net een echte filmster. Geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van je favoriete film en smul van de vele versnaperingen die tijdens de film geserveerd kunnen worden.

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten?
Kies dan voor ons arrangement bij één van de Den Tol Pannenkoeken of McDonald's restaurants. Dit kan bij alle restaurants van Den Tol in: Plasmolen, Beuningen en Velp (NB) en bij McDonald's in Malden, Cuijk en Beuningen. Na afloop van de film ga je dan met z’n allen een lekker eten bij het gekozen restaurant. Wij reserveren een tafel voor je zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis!

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

- Bioscoopfeestje = €7,50 p.p.

- Bioscoopfeestje & pannenkoek eten bij Den Tol  = €12,50 p.p.*

- Bioscoopfeestje & Happy Meal bij McDonald's  vanaf €11,70 p.p.**
  (ook mogelijk met Medium Menu vanaf € 14,25 p.p.)

 * Incl. kinderpannenkoek van de kaart met poedersuiker en/of stroop en een glas ranja. Ouders kunnen een pannenkoek van de kaart bestellen tegen het normale tarief. Bij Den Tol betaal je €5 per kind en bij Cine Twins €7,50 p.p. Niet mogelijk op zondag na 16 uur.

** Bij McDonald's betaal je voor het het Happy Meal €4,20 p.p. en voor een Medium Menu €6,75 p.p. Het resterende bedrag betaal je bij Cine Twins.

In de bioscoop kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch op 024 – 622 13 46 of in de bioscoop.

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen dan binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging pas op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen. Maximaal 15 personen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.