Gratis reserveren kan via:
024 - 622 13 46   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 09:00 uur)

Eten en drinken bij Cine Twins

Online een bestelling doorgeven

Geniet van nog meer gemak en laat ons online weten wat we voor u in mogen schenken! Zo hoeven we u niet meer te storen met het opnemen van de bestelling. We brengen gewoon de hapjes en drankjes zodra u aanwezig bent in de zaal naar de gereserveerde plaatsen. Ook tijdens de film kunt u nog een bestelling doorgeven. 

Direct genieten

Als u uw bestelling meer dan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling doorgeeft dan kunnen wij een selectie van onze producten alvast vooraf voor u klaarzetten. Direct genieten noemen we dat! Uiteraard bereiden we bijvoorbeeld warme dranken pas als we u verwelkomd hebben in de zaal. 

Online bestellen


Menukaart

Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze aan verse en met zorg geselecteerde producten. Er is voor ieder wat wils, van een kleine hap tot een luxueus plateau. Een groot deel van de producten zijn door ons zelf samengesteld en wordt geserveerd op ons eigen servies. Ook aan onze jongste gasten is gedacht. Kinderen kunnen verwend worden met een Kidsbox terwijl de ouders bijvoorbeeld kunnen genieten van een stuk ambachtelijk appelgebak bij de koffie.

Bekijk de menukaart online

Allergenen

Op de online menukaart en bij het online bestellen zijn de allergenen in onze producten direct zichtbaar door op de (i) te drukken. In de bioscoop is op verzoek een allergenenkaart beschikbaar.


Onze bioscoop heeft een ruim aanbod aan versnaperingen die we met zorg voor u geselecteerd hebben en regelmatig vernieuwen. Mocht u aanvullende wensen hebben dan kunt u dit aan ons kenbaar maken maar het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te brengen.