Gratis reserveren 024 - 622 13 46 (Bereikbaar vanaf 10:00 uur)

Algemeen

Cine Twins legt nadruk op persoonlijke service

Cine Twins legt anders dan een gewone bioscoop de nadruk op persoonlijke service. De bioscoop heeft drie gezellige, overzichtelijke zalen met accent op luxe en comfort. De techniek is absoluut State of the Art. Ruime comfortabele fauteuils aan een tafeltje met een soft brandend schemerlampje. Met een druk op de serviceknop op het tafeltje roept men tijdens de film de bediening die graag alle denkbare dranken, snacks en versnaperingen serveert. Bekijk hier de menukaart.

Faciliteiten voor mindervaliden

Zaal 1 en 3 zijn uitgerust met rolstoelplekken. Informeer hiernaar bij de kassa of telefonisch via 024 - 622 13 46.

Gedragsnormen

Om al onze gasten nu en in de toekomst zo comfortabel mogelijk te kunnen laten genieten van een voorstelling in onze bioscoop hebben wij gedragsnormen opgesteld. Onderstaande gedragsnormen zullen mede in uw belang gehandhaafd worden in onze bioscoop:

- Deze bioscoop heeft een ruim aanbod aan versnaperingen die we met zorg voor u geselecteerd hebben en regelmatig vernieuwen. Mocht u aanvullende wensen hebben dan kunt u dit aan ons kenbaar maken in plaats van zelf consumpties mee te brengen.

- Een rustige en ontspannen sfeer is kenmerkend voor onze bioscoop. Door uw stemvolume aan te passen en uw mobiele telefoon uit te schakelen levert u een belangrijke bijdrage hieraan.

- Filmproducenten kunnen mede dankzij uw bezoek aan onze bioscoop telkens weer nieuwe films produceren. Door geen opname apparatuur te gebruiken tijdens de voorstelling respecteert u de auteursrechten.

- We hebben een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem in onze bioscoop omdat we veel waarde hechten aan frisse lucht. Roken past daar niet bij en mag daarom alleen buiten de bioscoop.

- De wetgever heeft bepaald dat wij geen alcohol mogen schenken aan minderjarigen en dat kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang krijgen tot een bioscoopfilm met de leeftijdsgrens 16. Wij handhaven dit in onze bioscoop, klik hier voor meer uitleg.

- Om ons serviceniveau te kunnen verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze gasten. U kunt hiervoor tijdens de voorstelling de serviceknop gebruiken. Wij staan u graag persoonlijk of telefonisch te woord maar u kunt ook een reactie achterlaten op onze website.

 

Bedrijfsgegevens

Cine Twins B.V.
Adres: Kerkplein 2b, 6581 AC Malden
Telefoon: 024 622 13 46
E-mail: webvragen@CineTwins.nl
KvK: 09116207
BTW: NL8097.72.620.B01