Gratis reserveren 024 - 622 13 46 (Bereikbaar vanaf 10:00 uur)

RomaClub

RomaClub

Voor iedereen die regelmatig naar de film gaat, is er het RomaClub lidmaatschap. Met een RomaClub-pas krijgt men maar liefst tot 50% korting op de normale toegangsprijs bij Cine Twins in Malden, Cinema Roma in Wijchen en Bioscoop van Heemstrabaan in Beuningen!

Een lidmaatschap is in een paar bezoeken terugverdiend! Er zijn drie verschillende lidmaatschappen:

ROMACLUB  1, 2 of 3 JAAR

Zo is er een RomaClub lidmaatschap voor 1, 2 of 3 jaar. Met 50% korting* op maandag t/m donderdag. Ideaal voor iedereen die graag veel films wil zien, en deze in alle rust wil bekijken op doordeweekse dagen.

ROMACLUB  DELUXE

Met het RomaClub-lidmaatschap DeLuxe geldt de korting ook op vrijdag* én kan men 1 persoon extra meenemen op dezelfde voorwaarden. Met z’n tweeën van voordeel genieten dus! Dit lidmaatschap is 3 jaar lang geldig.

ROMACLUB  SUPERDELUXE

RomaClub SuperDeLuxe: 50% korting* op alle dagen (behalve zaterdag) gedurende maar liefst 5 jaar én men kan 2 personen extra meenemen op dezelfde voorwaarden.

ALLES OP EEN RIJ

RomaClub 1 jaar € 15,-
RomaClub 2 jaar € 25,-
RomaClub 3 jaar € 35,-
RomaClub DeLuxe (3 jaar) € 55,-
RomaClub SuperDeLuxe (5 jaar) € 100,- 

* Het lidmaatschap is geldig bij zowel Cine Twins als Cinema Roma en Bioscoop Van Heemstrabaan. Lidmaatschap en daaraan verbonden voorwaarden zijn strikt persoonlijk. Het lidmaatschap is niet geldig in de kerstvakantie. Voor speciale voorstellingen zoals een Prosecco Première, marathons en arrangementen geldt een korting van 30% op de speciale toegangsprijs. Niet te combineren met andere (actie)kortingen. Voor extra lange (langer dan 150 minuten) en 3D films geldt een toeslag.