Abonnement cadeau geven

Met een bioscoopabonnement maakt u iedere filmliefhebber blij. Bestel de gratis cadeaukaart erbij en maak het geven nog leuker.

Een abonnement is eenvoudig voor iemand anders af te sluiten. Dit doet u met uw eigen e-mailadres dus het enige wat u van de ontvanger nodig heeft is een duidelijke foto. Na het afsluiten van het abonnement kunt u de ontvanger machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres.

Altijd korting

Altijd korting

Altijd geldig

Altijd geldig

Voor jong en oud

Voor jong en oud

Onderstaande tarieven zijn in euro's per abonnement per periode:

Abonnementen voor alle films
1 Film per maand8,00
2 Films per maand14,00
1 Film per 3 maanden9,50
Abonnementen voor Nederlandstalige kinderfilms
1 NL-talige kinderfilm per maand5,00
1 NL-talige kinderfilm per 3 maanden6,50

Looptijd

U kunt zelf bepalen hoelang het abonnement geldig is. Opzeggen kan namelijk eenvoudig online op ieder gewenst moment met inachtneming van de minimale looptijd van 4 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. Meer informatie

Reserveren en betalen met een abonnement

Na het schenken van een abonnement is het mogelijk om de ontvanger te machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres. Zo heeft de ontvanger alle voordelen en worden de kosten automatisch van de rekening van de schenker afgeschreven. Eventuele extra films kan de ontvanger zelf met de abonnementskorting afrekenen in de bioscoop of via de website.

Wij helpen u graag!
  • ¬†
  • Persoonlijk contact
Wij helpen u graag!
  • Persoonlijk contact