Abonnement cadeau geven

Met een bioscoop abonnement maakt u iedere filmliefhebber blij. Vraag de gratis cadeaukaart aan en maak het geven van een abonnement nog leuker. De gratis cadeaukaart kunt u, na het aanmaken van het abonnement, hier aanvragen.

Een abonnement is eenvoudig voor iemand anders af te sluiten. Dit doet u met uw eigen e-mailadres dus het enige wat u van de ontvanger nodig heeft is een duidelijke foto. Na het afsluiten van het abonnement kunt u de ontvanger machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres.

Altijd korting

Altijd korting

Altijd geldig

Altijd geldig

Voor jong en oud

Voor jong en oud

Abonnementen voor alle films
1 Film per maand8,50
2 Films per maand15,00
1 Film per 3 maanden10,00
Abonnementen voor Nederlandstalige kinderfilms
1 Nederlandstalige kinderfilm per maand5,50
1 Nederlandstalige kinderfilm per 3 maanden7,00

Nederlandstalige kinderfilm abonnees krijgen 2 euro korting bij andere films.

Tarieven per persoon in euro's per abonnementsperiode.

Looptijd

U kunt zelf bepalen hoelang het abonnement geldig is. Opzeggen kan namelijk eenvoudig online op ieder gewenst moment met inachtneming van de minimale looptijd van 4 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. Meer informatie

Reserveren en betalen met een abonnement

Na het schenken van een abonnement is het mogelijk om de ontvanger te machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres. Zo heeft de ontvanger alle voordelen en worden de kosten automatisch van de rekening van de schenker afgeschreven. Eventuele extra films kan de ontvanger zelf met de abonnementskorting afrekenen in de bioscoop of via de website.