Gratis reserveren kan via:
024 - 622 13 46   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 09:00 uur)

Ons unieke concept

Persoonlijke aandacht

Gasten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Deze benadering wordt wellicht eerder tijdens een luxe cruise verwacht dan in een bioscoop. Bij aankomst in de zaal wordt men persoonlijk begeleid naar de ruime fauteuils of zogenaamde "love seats". Dit zijn comfortabele tweezits bankjes zonder armleuning in het midden. Verder is er een tafeltje en verlichting die tijdens de voorstelling gedimd wordt. Bij de plaats krijgen de gasten de uitgebreide menukaart overhandigd. Tijdens de voorstelling kan er met een druk op de serviceknop een hapje en een drankje besteld worden wat vervolgens op de plaats geserveerd worden. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig. Iedere dag is de bioscoop vanaf 11:00 uur telefonisch bereikbaar. In het weekend en in de vakanties zelfs al eerder.

Gasten met een beperking

Zalen 1 en 3 zijn toegankelijk voor mindervaliden en de plaatsen zijn zowel telefonisch als online te reserveren. In deze zalen kunnen twee fauteuils verwijderd worden van de achterste rij zodat er plaats ontstaat voor één of twee rolstoelen. Er is een mindervalidentoilet aanwezig op de begane grond. Zaal 2 is alleen per trap bereikbaar.

Mensen met een visuele beperking kunnen in onze bioscoop gebruik maken van de app EarCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en biedt audiodescriptie voor bepaalde films. Op deze website is te vinden voor welke films deze audiodescriptie beschikbaar is.

Doven en slechthorenden kunnen gebruik maken van de app SubCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en beschrijft bij een aantal films wat u niet hoort. Op deze website is te vinden voor welke films dit beschikbaar is.

Gedragsnormen

Om al onze gasten nu en in de toekomst zo comfortabel mogelijk te kunnen laten genieten van een voorstelling in onze bioscoop hebben wij gedragsnormen opgesteld. Kijk hier voor onze gedragsnormen.